این غذاهای خوشمزه فقط در اسکاتلند پیدا می شوند
به گزارش مجله پیامک مسعود، برترین غذاهای اسکاتلند
اسکاتلند با تاریخ پرماجرا و بلندش از دیرباز گردشگران زیادی را به خود می کشاند. در همان لحظه ای که پا به کشور زیبای اسکاتلند می گذارید به خوبی درک می کنید که چرا این کشور تا این میزان پرطرفدار است. زیبایی خیره نماینده چشم میزانا، تاریخ و فرهنگ همه و همه گردشگران را ترغیب می نمایند تا دوباره و دوباره به این کشور بینظیر بروند. وقتی در اسکاتلند هستید ممکن است با تماشا تفاوت چشمگیر فرهنگ غذایی مرم این ناحیه با دیگر کشورهای بریتانیا متعجب شوید. اگر می خواهید بدانید در سفر به این کشور باید انتظار چه جور غذاهایی را داشته باشید در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا با غذاهای اسکاتلند آشنا شوید.
حلیم فرنگی
حلیم فرنگی یکی از قدیمی ترین غذاهای دنیاست. شاید بپرسید چرا این حرف را می زنیم؟ چون اسکلت های هزاران ساله مومیایی ای که در شمال اروپا از خاک بیرون آورده شدند قبل از مرگ از این غذا خورده بودند. اسکاتلند به داشتن جوهای دو سر مرغوب معروف است و همین باعث شده که این جو برای قرن ها در سال های قحطی تنها منبع غذایی این کشور باشد. در اسکاتلند از قدیم رسم است که این حلیم را با استفاده از یک ملاقه چوبی در جهت عقربه های ساعت به هم می زنند. در این کشور حلیم فرنگی آنقدر محبوب است که شاعر محبوب اسکاتلند شعری مخصوص درباره آن گفته است.
باناک (Bannock)
باناک از دیگر غذاهای اسکاتلندی است که قرن هاست استفاده می گردد و از زمان قدیم تا به حال در منوی رستوران ها واقع شده است البته علت آن هم تعیین است چون این نان طعم و عطر فوق العاده ای دارد. باناک نان ساده ای است که از آرد جوی دو سر و یا گندم درست می گردد و بیشتر وقت ها در هنگام صبحانه با مربا و کره خورده می گردد. این نان را معمولا به جای اینکه در فر بپزند بر روی ماهی تابه های مخصوص درست می نمایند. این نان برترین خوراکی در کنار چای های خوش طعم بعدازظهر است که می تواند حسابی بعد از یک چرت عصرگاهی سرحالتان بیاورد.
سوپ کالین اسکینک (Cullen skink)
این غذا یک سوپ خوشمزه ست که خوردن آن در روزهای سرد زمستان از عادت های همیشگی مردم این سرزمین است. کافی است یک کاسه از آن را در ظهرهای برفی بخورید تا دیگر سرما را حس نکنید. ممکن است نام این غذا کمی خنده دار به نظر بیاید اما کالین در واقع نام شهری است که این سوپ اولین بار در آنجا درست شد و اسکینک هم به زبان اسکاتلندی یعنی سوپی که با گوشت تهیه می گردد. برای پختن این غذا از ماهی دودی، سیب زمینی و پیاز استفاده می گردد. اگر می خواهید یک سوپ کالین اسکینک اصیل را امتحان کنید مستقیم به سمت شهر کوچک کالین در سواحل دریای شمال بروید.
سوسیس لورن (Lorne Sausage)
اگر در اسکاتلند دلتان هوای صبحانه سنتی و اصیل نموده می توانید مطمئن باشید که این سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه روی میز خواهد بود. این سوسیس که از گوشت خوشمزه و تازه درست می گردد به صورت تکه های مربعی بریده و در آخر بر روی آن نان خشک ریخته می گردد تا حالت سفتی خودش را حفظ کند. ساندویچ هایی که با این سوسیس به همراه میزان کمی کره درست می شوند از اسنک ها و میان وعده های معروف مردم این کشور هستند و در همه جای این کشور پیدا می شوند.
ماهی های دودی شهر آربروث (Arbroath smokie)
خیلی از غذاهای محبوب اسکاتلندی اولین بار به شیوه ای کاملا عجیب و غریب اختراع شدند! این ماهی دودی از آن دست از غذاهاست؛ مردم شهر می گویند که این غذا وقتی اختراع شد که یک مغازه ماهی فروشی آتش گرفت و آن بشکه ای که در آن ماهی وجود داشت در آتش سوخت آنجا بود که فروشنده با مزه کردن این ماهی ها به این نتیجه رسید که ماهی های دودی طعم خیلی خوبی پیدا نموده اند و تصمیم گرفت بقیه ماهی را هم دودی کند و غذای جدیدی را اختراع کند. این ماهی دودی معمولا در هنگام صبحانه خورده می گردد و یا در داخل غذاهای دیگری مثل سوپ ریخته می گردد.
غذای Rumbledethumps
این غذا با اینکه نام عجیب و غریبی دارد اما با مواد ساده ای مثل کلم و سیب زمینی درست می گردد. برای تهیه این غذا کلم را با پیاز می پزند و آن را با پوره سیب زمینی ترکیب می نمایند، در آخر هم بر روی آن پنیر رنده شده می ریزند. این غذا معمولا در کنار دیگر غذاها مثل گوشت سرخ شده خورده می گردد.
غذای Forfar Bridie
این غذا که اولین بار در شهر فورفار درست شده در واقع یک جور شیرینی گوشت است و از اسنک های خوشمزه این کشور به شمار میرود. این غذای کامل را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم میل می گردد و برای خوردن آن هم نیاز به کارد و چنگال ندارید برای همین خیلی از مردم اسکاتلند از آن به عنوان میان وعده در بیرون منزل استفاده می نمایند.
غذای Crappit heid
خیلی از غذاهای منحصربفرد اسکاتلندی از مواد اولیه ای درست می شوند که شاید در کشورهای دیگر به این مواد به چشم دور ریختنی ها نگاه گردد. این غذا از غذاهای سنتی اسکاتلندی است که با سر ماهی درست می گردد و اولین بار در سواحل دریای شمال اختراع شد. در آنجا ماهی گیران از قسمت هایی از بدن ماهی که نمی توانستند آن را به دیگران بفروشند خودشان استفاده می کردند. در این غذا سر ماهی را با موادی مثل جوی دو سر، پیاز، فلفل و … پر می نمایند و در آب دریا می جوشانند تا پخته گردد.
منبع: travelversed.co
منبع: الی گشت