ترفند های کاهش روغن غذا

کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم ترین دغدغه های کارشناسان تغذیه است. آن ها سعی می نمایند به هرشکل ممکن ما را به کاهش مصرف ترغیب نمایند.

ترفند های کاهش روغن غذا

به گزارش، کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم ترین دغدغه های کارشناسان تغذیه است.

درادامه به برخی از این روش ها اشاره می کنیم:

به جای قاشق روغن از اسپری روغن بهره ببریدبه این ترتیب فقط ظرف چرب می گردد و مانع از مصرف مقدار زیاد چربی خواهد شد.

کبابی کردن گوشت وماهی را جایگزین سرخ کردن کنید.

البته بهتر است گوشت، مرغ یا ماهی درون فویل بپیچید تا سطح آن خشک نگردد.

پیش از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا افزون بر کم شدن طعم تلخ آن، مقدار کمتری روغن برای طبخ آن لازم باشد.

پس ازسرخ کردن انواع سبزیجات، آن ها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی جذب گردد.

به جای مایونزازماست بهره ببرید و همراه با کمی خردل یا سرکه طعمدار کنید.

نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جایگزین کنید.

به جای کره در تهیه نان یا کیک می توان از ماست یونانی استفاده کرد.

در تهیه پیتزا و دیگرغذا های حاوی پنیر، پنیرسفید جایگزین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.

پس از این که سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید. پس از چند دقیقه، روغن اضافی روی غذا جمع می گردد که به راحتی می توان برداشت.

هنگام سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون بهره ببرید تا احتیاج به روغن زیاد نباشد. همچنین در ظرف را بگذارید تا به یاری بخار سریع تر پخته گردد.

چربی اضافی گوشت را جدا کنید و از آن برای گوشت چرخ شده بهره ببرید.

به جای خامه در سوپ، از پوره سیب زمینی یا پیازرنده شده بهره ببرید تا سوپ قوام یابد.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 فروردین 1399 بروزرسانی: 1 فروردین 1399 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 678

به "ترفند های کاهش روغن غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفند های کاهش روغن غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید