دونر کباب یکی از غذاهای محبوب کشور ترکیه Doner kebab
به گزارش مجله پیامک مسعود، دونر کباب یا کباب ترکی
در این مقاله از معرفی غذاهای ترکیه شما را با دونر کباب یا کباب ترکی که یکی از محبوب ترین غذاهای مردم ترکیه می باشد آشنا خواهیم کرد در ادامه با مجله سفر و گردشگری خبرنگاران همراه باشید تا با دونر کباب و طرز تهیه آن آشنا شوید
استانبول محل تلاقی دنیای شرق و دنیای غرب؛ جایی که اروپا و آسیا را به هم پیوند می دهد. همه چیز در این شهر از مناره ها و گنبد ها گرفته تا فروشگاه لوکس و هتل های مجلل شما را مبهوت می نماید. غذاهای ترکی که دیگر جایگاه مخصوص به خود را دارد.استانبول برترین شهر ترکیه برای تجربه انواع و اقسام غذاهای ترکی است. در این مقاله شما را دونر کباب آشنا خواهیم کرد
دونر کباب Döner
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر دنیا فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم. کباب ترکی در دو نوع کباب ترکی گوشت و کباب ترکی مرغ عرضه می گردد. البته شما می توانید مخلوط این دو کباب را نیز سفارش دهید. جالب است بدانید بیشترین هواداران این کباب بعد از ترکیه در کشور آلمان هستند.
کباب دونور به اشکال مختلفی درست می گردد؛ گاهی کباب را در نان لواش می پیچند و به آن دورموم (dürüm) می گویند و گاهی آن را روی نان می گذارند و با ماست و کره و گوجه فرنگی سرو می نمایند و به آن اسکندر کباب (iskender kebap) می گویند.
مواد لازم کباب ترکی
- سیر 2 حبه
- قارچ 200 گرم
- پیاز میانه 2 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- کره 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- گوشت قرمز یا گوشت مرغ 600 گرم
- نمک ، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی
طرز تهیه کباب ترکی
برای تهیه دونر کباب ترکی ابتدا باید گوشت را به ورقه های خیلی نازک تبدیل کنید. در حالت معمول این کار به علت اینکه گوشت نرم است تقریبا غیر ممکن است. برای حل این مشکل ابتدا گوشت (مرغ یا گوشت قرمز) را بشویید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.
در ادامه گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیم منجمد گردد. نکته مهم در خصوص گوشت کباب ترکی این است که باید از گوشتی یکدست و لخم (مانند راسته گوساله یا سینه مرغ) بهره ببرید. پس از اینکه گوشت نیمه منجمد شد آنرا از فریزر خارج کنید.
حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتی می توانید آنرا به ورقه های نازک تبدیل کنید. پس از اینکه گوشت را خرد کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در ادامه یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه سیرهای خرد شده ، روغن مایع ، آویشن ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار گردد. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ گردد و روغن بیندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز به جامانده را به صورت حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
تفت دادن را تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند ادامه دهید. پس از اینکه کباب ترکی آماده شد آنرا به همراه خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی در نان باگت قرار دهید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.
منبع: تاپ تراول