روش تهیه ترشی کلم و هویج
به گزارش مجله پیامک مسعود، آموزش مراحل آماده کردن ترشی مخلوط کلم و هویج را مشاهده می کنید.
خبرنگاران - برای تهیه ترشی گل کلم و هویج به 1 عدد گل کلم (800 گرم)، 2 عدد هویج، یک سیر، 2 عدد شیشه 1 لیتری، 2 عدد کلاه استفاده نشده، 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک، 2 قاشق چایخوری سرکه سیب یا انگور، 2 قاشق چایخوری شکر، 5-6 تکه لیمو و آب جوش احتیاج دارید.
دستور آشپزی:
مخلوط سبزیجات به انتخاب شما.. گل کلم، هویج، فلفل قرمز، فلفل موز و کرفس را قطعه قطعه کنید، سپس 1/4 فنجان نمک بپاشید و بگذارید 3 ساعت تا یک شب بماند.
سبزیجات را بشویید، آبکشی کنید، 5 دقیقه بلانچ کنید و سپس سبزیجات را آبکش کنید. مخلوط آب نمک 50 درصد سرکه ترشی و 50 درصد آب را تهیه نموده و بجوشانید.
1/2 تا 1 قاشق چایخوری نمک بدون ید را به هر شیشه اضافه کنید و سبزیجات را محکم، اما نه خیلی سفت بسته بندی کنید و مخلوط آب نمک را در هر شیشه بریزید.
بیشتر بخوانید
- روش تهیه ترشی مخلوط با تمبر هندی + فیلم
خبرنگاران فیلم و صوت فیلم و صوت
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان