خبرنگاران شاخص ترین دستاورد دولت تدبیر در گناباد توسعه گردشگری روستایی است

به گزارش مجله پیامک مسعود، گناباد- خبرنگاران- رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد شاخص ترین دستاورد دولت تدبیر و امید طی بیش از هفت سال گذشته در این شهرستان را توسعه گردشگری روستایی دانست و گفت: این مهم بستر اشتغالزایی و کارآفرینی در این مناطق را افزایش داد.

خبرنگاران شاخص ترین دستاورد دولت تدبیر در گناباد توسعه گردشگری روستایی است

علیرضا شناسایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی افزود: توجه به گردشگری روستایی به عنوان نگاه و رویکردی پیروز در دولت تدبیر و امید و طی دولتهای یازدهم و دوازدهم به صورت شاخص مورد توجه قرار گرفت و نتایج خوبی به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در جهت حمایت از گردشگری روستایی این شهرستان 12 میلیارد ریال تسهیلات طی همین مدت به متقاضیان پرداخت و 160 پروانه بهره برداری کارگاههای صنایع دستی صادر شد.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: با حمایتهای دولت تدبیر و امید بسیاری از صنایع دستی شامل گلیم بافی، پارچه بافی و سفالگری در این شهرستان فعال شد.

شناسایی احیای نوروزگاهها و آیینهای سنتی در مناطق روستایی، حمایت از توسعه بومگردی و عنایت خاص به استفاده از ظرفیتهای بالقوه این مناطق برای توسعه گردشگری منطقه ای و به فعلیت رساندن آنها را مهمترین رویکردهای دولت تدبیر و امید و مسوولان ذیربط در این شهرستان عنوان کرد.

وی ادامه داد: ایجاد و توسعه کمی و کیفی اقامتگاههای بومگردی از دیگر فعالیتهای شاخص دولت در شهرستان گناباد محسوب می شود و در این راستا 12 اقامتگاه بومگردی با صرف اعتبار و سرمایه گذاری 36 میلیارد ریال طی حدود پنج سال گذشته در مناطق روستایی فعال شده است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: 38 منزل تاریخی نیز در مناطق شهری و روستایی این شهرستان طی سنوات گذشته در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

شناسایی بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردم برای بازسازی بناها و آثار تاریخی در مناطق شهری و روستایی گناباد را از فعالیتهای مهم در بخش گردشگری برشمرد و افزود: بر این اساس بازسازی 10 بنای تاریخی در دست اجراست که از جمله آنها می توان به قلعه تاریخی روستای گیسور و آب انبار و بناهای تاریخی روستاهای بیلند و ریاب اشاره کرد.

وی افزود: با هدف استفاده بیشتر از ظرفیت گردشگری و فرهنگی مناطق روستایی طی همین مدت در 20 روستای گناباد انجمن میراث فرهنگی تشکیل شده و هشت روستای دارای قدمت زیاد و بافت تاریخی ارزشمند در سطح شهرستان گناباد شناسایی شده تا ضمن توجه بیشتر به بازسازی بناهای تاریخی، بستر جذب سرمایه گذار در بخش گردشگری آنها فراهم شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: ایجاد سه موزه شامل موزه آب با اعتبار 800 میلیون ریال، موزه شهر کاخک با پیشرفت فیزیکی 40 درصدی و موزه قنات در منزل تاریخی نبی پور گناباد فعالیتهای در دست اجرای اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد است.

از مجموع 250 اثر تاریخی شناسایی شده در گناباد 162 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که در این میان قنات قصبه به عنوان تنها اثر ثبت شده استان خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی یونسکو از جایگاه خاصی برخوردار است و از مجموع آثار تاریخی و گردشگری گناباد 60 اثر سابقه چند هزار ساله دارند.

12 آیین سنتی گناباد هم در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت رسیده است

مرکز شهرستان 90 هزار نفری گناباد در 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 1338

به "خبرنگاران شاخص ترین دستاورد دولت تدبیر در گناباد توسعه گردشگری روستایی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران شاخص ترین دستاورد دولت تدبیر در گناباد توسعه گردشگری روستایی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید