طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه

به گزارش مجله پیامک مسعود، آیا شما هم در پی یک شام سبک ولی متفاوت هستید؟ دوست دارید که با غذاهای مختلف آسیایی آشنا شوید؟ اگر جواب شما هم به این سوالات مثبت است، پیشنهاد می کنیم دستور زیر را دنبال کنید تا طرز تهیه نودل آسیایی را یاد بگیرید و این وعده غذایی سبک و خوشمزه را در یک چم به هم زدن تهیه کنید. نودل ها که در نگاه اول فقط رشته های زرد یا سفید رنگی هستند می توانند با چند تکنیک کوچک و در کنار چند ماده غذایی دیگر یک وعده غذایی ساده ولی پر انرژی و سیر کننده را بسازند.

طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه

برای مثال در دستور زیر قرار است که رشته های نودل را همراه با سبزیجاتی از جمله هویج، سیر، پیازچه و جوانه لوبیا بپزید و یک بشقاب پر از مزه و عطر را به راحتی برای خود آماده کنید. همچنین در دستور زیر طرز تهیه یک سس برای نودل آموزش داده شده است که از اصیل ترین سس های مخصوص نودل است که طعمی بی نظیر به غذایتان خواهد داد. در ادامه با طرز تهیه نودل و یک مدل سس برای نودل همراهمان باشید.

مواد لازم برای تهیه بهترین سس برای نودل

  • سس سویا یک قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد دو قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای دو قاشق چای خوری
  • روغن زیتون یا روغن آفتابگردان دو قاشق غذاخوری
  • رشته نودل دو بسته
  • سیر (خرد شده) دو حبه
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده (به دلخواه) یک عدد
  • پیازچه سبز دو عدد
  • هویج میانه (نازک خرد شده) یک عدد
  • جوانه لوبیا یا جوانه گندم 80 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بهترین سس برای نودل

مرحله اول

تهیه یک نودل خوشمزه با پنیر و تخم مرغ را قبلا به شما آموزش داده ایم اما امروز می خواهیم طعم اصیل و شرقی نودل را با یک مدل چاشنی آسیایی را با هم امتحان کنیم. برای تهیه این سس برای نودل ابتدا یک کاسه کوچک بردارید و یک قاشق غذاخوری سس سویا داخل آن بریزید. سپس دو قاشق چای خوری روغن کنجد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر دو قاشق چای خوری شکر قهوه ای اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با سس سویا و روغن کنجد حل شود.. دو حبه سیر را پوست بکنید و خرد کنید. دو عدد پیازچه تازه را ریز خرد کنید و قسمت های سبز و سفید رنگ آن را از هم جدا کنید. یک عدد هویج میانه را پوست بکنید و به شکل رشته های بلند و نازک خرد کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید و نودل ها را اضافه کنید و پنج تا هشت دقیقه با نمک و فلفل و ادویه های دلخواهتان بپزید تا نرم شوند. سپس نودل ها را آبکش کنید و روی آن ها آب سرد بگیرید. سپس در یک تابه بزرگ یا تابه ووک، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن آفتابگردان بریزید و تابه را روی حرارت میانه قرار دهید. وقتی که روغن گرم شد رشته های نودل را اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه آن ها را سرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله نیازی به هم زدن رشته ها نیست. فقط وقتی که رشته ها کمی تغییر رنگ دادند و قهوه ای شدند، آن ها را زیر و رو کنید تا طرف دیگر رشته ها هم به مدت دو دقیقه سرخ شود. سپس رشته ها را از تابه خارج کنید و داخل یک بشقاب بریزید. تابه را دوباره روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن مایع باقیمانده را داخل آن بریزید. سیر خرد شده را داخل تابه بریزید. قسمت های سفید و سبز روشن پیازچه خرد شده را اضافه کنید و کم تر از یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر و پیازچه در آشپزخانه تان بپیچد.

مرحله چهارم

رشته های نودل را دوباره داخل ماهیتابه بریزید. مخلوط سس سویا را هم اضافه کنید. سپس همه مواد را دو تا سه دقیقه با چاپ استیک به آرامی هم بزنید تا رشته ها پاره نشوند. هنگامی که رشته های نودل کاملا به سس آغشته شدند، قسمت های سبز پیازچه را اضافه کنید. هویج خرد شده و جوانه لوبیا را هم اضافه کنید و همه مواد را به مدت یک دقیقه یا بیشتر بپزید تا نرم شوند. اگر به غذاهای تند علاقه دارید می توانید یک عدد فلفل چیلی قرمز نیز به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با سایر مواد ترکیب شود. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید و مقداری از نودل و مخلفاتش را داخل کاسه یا بشقاب مورد نظرتان بریزید و بلافاصله سرو کنید. نودل شما آماده است نوش جان!

نکات تهیه این سس برای نودل

  • در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده به مخلوط سس اضافه کنید.
  • همچنین اگر دوستدار طعم تند هستید، می توانید مقداری فلفل چیلی قرمز خرد شده داخل نودل بریزید.
  • این غذا برای گیاهخواران هم بسیار مناسب است.
  • شما همچنین می توانید از سبزیجات دیگر مانند کدو سبز یا قارچ در این نودل استفاده کنید.
  • اضافه کردن یک عدد تخم مرغ نیمرو یا آب پز به این نودل انتخابی است که اگر دوست داشته باشید می توانید انجامش دهید.
  • اگر نودل آبکی دوست دارید بهتر است آب نودل را دور نریزید و در آخر به کاسه اضافه کنید.
  • شما همچنین می توانید این نودل را در کنار ترشی کیمچی نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 2000

به "طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید