طرز تهیه پیتزا با اسفناج

به گزارش مجله پیامک مسعود، از خوبی های درست کردن پیتزا در خانه این که می توانید چند مدل پیتزا را در یک وعده درست کنید. داشتن چند طعم مختلف کنار هم لذت خوردن پیتزا را چند برابر می نماید، به خصوص اگر عاشق پیتزا باشید. یکی از این طعم های خوشمزه می تواند پیتزای اسفناج باشد. ترکیب اسفناج و پنیر، پیتزا را خوشمزه تر از چیزی که هرگز فکرش را نمی کردید می نماید. به خصوص اگر با طعم سیر مسئله ای نداشته باشید، باز هم خوشمزه تر می گردد. در طرز تهیه پیتزا با اسفناج از لوبیای سفید به عنوان مواد اولیه استفاده می گردد. با وجود اسفناج، سیر و لوبیای سفید ارزش غذایی پیتزای شما بسیار بالا می رود. ارزش بالای غذایی معادل ساعت ها سیری خواهد بود. در ادامه با طرز تهیه پیتزا با اسفناج همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا با اسفناج

مواد لازم برای تهیه پیتزا با اسفناج

  • خمیر پیتزا 450 گرم
  • روغن زیتون دو تا چهار قاشق چای خوری
  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده یک چهارم فنجان
  • سیر (خرد شده) دو حبه
  • پنیر موزارلا کاله (رنده شده) 140 گرم
  • پنیر پارمسان کاله (رنده شده) 50 گرم
  • اسفناج تازه یا بیبی اسفناج 120 گرم

طرز تهیه پیتزا با اسفناج

مرحله اول

اولین مرحله در تهیه پیتزا، گرم کردن فر است. فر را روشن و روی دمای 250 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا فر گرم می گردد به سراغ مراحل دیگر بروید. قبل از پخت، فر باید حدود سی دقیقه گرم گردد.

مرحله دوم

یک کاغذ نسوز روی سطح کارتان پهن کنید. خمیر پیتزا را که از قبل تهیه نموده اید، به یاری وردنه روی کاغذ پهن کنید. نیازی نیست که شکل و شمایل خمیر کاملا گرد باشد. بنابراین حساسیت به خرج ندهید.

مرحله سوم

دو قاشق چای خوری روغن زیتون را به یاری قلموی آشپزی روی سطح خمیر پخش کنید. حبه های سیر را به یاری چاقو ریز خرد کنید و همراه لوبیا سفید پخته شده روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را هم روی خمیر پخش کنید. سپس اگر از پنیر پارمسان پودری استفاده می کنید که چه بهتر، در غیر اینصورت پنیر پارمزان را هم روی مواد رنده کنید.

مرحله چهارم

یک کاسه میانه بردارید. اسفناج را همراه نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. و بعد از مخلوط کردن کنار بگذارید.

مرحله پنجم

سینی فر را بیرون بیاورید و با احتیاط پیتزا را روی سینی فر قرار دهید. برگ های اسفناج را روی پیتزا پخش کنید و در فر را ببندید. صبر کنید تا حدود هفت تا هشت دقیقه پیتزا با همان حرارت بپزد. وقتی نان پیتزا قهوه ای رنگ شد، پیتزا اسفناج خوشمزه آماده است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 2001

به "طرز تهیه پیتزا با اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا با اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید