آشپزی

سوختگی با تیغ؛ دلیل ها، نحوه پیشگیری و درمان آن

سوختگی با تیغ؛ دلیل ها، نحوه پیشگیری و درمان آن

سوختگی با تیغ یک نوع بیماری پوستی است که معمولا به علت اصلاح ایجاد می گردد. این بیماری می تواند هر قسمتی از بدن را که با تیغ اصلاح می گردد را درگیر کند. این بیماری می تواند آزار دهنده و دردناک باشد، اما راه هایی برای پیشگیری و درمان آن وجود دارد. این بیماری...

10 خرداد 1402
طرز تهیه باقلوا کدو حلوایی و فوت و فن های خوشمزه شدن آن

طرز تهیه باقلوا کدو حلوایی و فوت و فن های خوشمزه شدن آن

باقلوا کدو حلوایی یکی از شیرینی ها و پاییزی و جزو انواع خوشمزه باقلوا است که با طعم های مختلفی درست می گردد. این شیرینی خوشمزه با چای یا قهوه می سازد. در این مقاله از در طرز تهیه باقلوا کدو حلوایی به همراه فوت و فن های پخت و نگهداری باقلوای کدو حلوایی را...

19 دی 1401
طرز تهیه پیتزا با اسفناج

طرز تهیه پیتزا با اسفناج

از خوبی های درست کردن پیتزا در خانه این که می توانید چند مدل پیتزا را در یک وعده درست کنید. داشتن چند طعم مختلف کنار هم لذت خوردن پیتزا را چند برابر می نماید، به خصوص اگر عاشق پیتزا باشید. یکی از این طعم های خوشمزه می تواند پیتزای اسفناج باشد. ترکیب اسفناج...

18 شهریور 1401
طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه

طرز تهیه بهترین سس برای نودل؛ یک چاشنی آسیایی و خوشمزه

آیا شما هم در پی یک شام سبک ولی متفاوت هستید؟ دوست دارید که با غذاهای مختلف آسیایی آشنا شوید؟ اگر جواب شما هم به این سوالات مثبت است، پیشنهاد می کنیم دستور زیر را دنبال کنید تا طرز تهیه نودل آسیایی را یاد بگیرید و این وعده غذایی سبک و خوشمزه را در یک چم...

17 شهریور 1401
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزایی با ارزش غذایی کامل

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزایی با ارزش غذایی کامل

درست است که هر گلی یک بویی دارد و هر نوع پیتزایی خوشمزگی های خودش! اما پیتزا مرغ و قارچ یک پیتزای کامل از نظر ارزش غذایی و البته سالم و بسیار لذیذ است که می توانید به راحتی در منزل درست کنید؛ بنابراین با ما همراه باشید.

15 شهریور 1401
تورتلینی با سس آلفردو کدو حلوایی

تورتلینی با سس آلفردو کدو حلوایی

زمان تهیه: 20 دقیقهزمان پخت: 10 دقیقهتعداد: 4 نفرمواد لازم

18 مرداد 1401
طرز تهیه لواشک آلبالو بازاری به 2 روش در فر و بدون فر

طرز تهیه لواشک آلبالو بازاری به 2 روش در فر و بدون فر

لواشک آلبالو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین لواشک های تابستانی است. برای درست کردن لواشک آلبالو آبدار فقط کافی است آلبالو، نمک، شکر و آب داشته باشید. طرز تهیه لواشک آلبالو با طعم بازاری به 2 روش در فر و بدون فر را در بخوانید. با سرویس همراه باشید.

9 مرداد 1401
طرز تهیه اسموتی بلوبری ???? با طعم عالی به 6 روش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی بلوبری ???? با طعم عالی به 6 روش کافی شاپی

اسموتی بلوبری جزو انواع اسموتی کافی شاپی خوشمزه و محبوب است. اگر با خودتان فکر می کنید که با بلوبری چی درست کنیم و یا در پی رسپی یک نو و متفاوت هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه اسموتی بلوبری را امتحان کنید. در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه اسموتی...

30 تیر 1401
چگونه پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

چگونه پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

پیاز داغ یک مکمل آشپزی برای غذاهای ایرانی ست؛ درست مانند سیر که برای پخت انواع غذاهای ایتالیایی یک ماده ضروری و پرکاربرد محسوب می شود. اضافه کردن پیاز سرخ شده به غذا عطر و طعم اشتهابرانگیزی می دهد و طعم آن را لذیذتر و خوشمزه تر می کند. بهترین و باکیفیت...

31 خرداد 1401
طرز تهیه دسرهایی که برای تهیه نیازی به فر ندارند

طرز تهیه دسرهایی که برای تهیه نیازی به فر ندارند

بعضی اوقات، اضافه کردن یک دسر با شیرینی نسبتا ملایم به میز شام نه تنها لذت خوردن غذا را دوچندان می نماید، بلکه در هضم سریع تر غذا نیز موثر است. شاید در سرانجام یک روز طولانی و پرمشغله وقت کافی برای تهیه دسر را نداشته باشید، یا تصور کنید که برای تهیه دسر...

29 خرداد 1401
روش تهیه ترشی کلم و هویج

روش تهیه ترشی کلم و هویج

آموزش مراحل آماده کردن ترشی مخلوط کلم و هویج را مشاهده می کنید.

24 خرداد 1401
تور استانبول ارزان: 6 مورد از برترین رستوران های گیاهی استانبول

تور استانبول ارزان: 6 مورد از برترین رستوران های گیاهی استانبول

برترین رستوران های گیاهی استانبولترکیه و شهرهای مشهورش مثل استانبول بیش از هرچیز به خاطر آشپزی و غذاهای خوشمزه اش معروفیت دارند و تجربه غذاهای اصیل ترکی بخشی مجذوب نماینده و هیجان انگیز از تجربه سفر به ترکیه خواهند بود. اگر تنها کمی با غذاهای ترکی آشنایی...

29 بهمن 1400
مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر

مقاله: طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری ، یک دمپخت ماهی بی نظیر

1: در قابلمه ای که می خواهیم پلو را دم کنیم، مواد و برنج و شوید را به صورت لایه لایه بریزیم.

3 دی 1400
مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر

مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر

*از فیله سوخاری هم برای درست کردن کنتاکی مرغ می توانید بهره ببرید. فیله سوخاری را هم به همین روش تهیه کنید.

27 آبان 1400
مواد غذایی مفید برای بیماران مبتلا به آسم

مواد غذایی مفید برای بیماران مبتلا به آسم

آسم یک بیماری التهابی و رایج مجاری تنفسی است که متأسفانه گریبان خیلی ها را گرفته و نفس شان را به شماره انداخته است. خوشبختانه بعضی مواد غذایی می تواند از بروز این مشکل پیشگیری کند.

23 آبان 1400
چگونه از هل برای اهداف دارویی استفاده می گردد

چگونه از هل برای اهداف دارویی استفاده می گردد

هل یکی از ادویه جاتی است که استفاده از آن در آشپزی هندی رایج است. ولی، آیا می دانستید هل اهمیت دارویی هم دارد؟ هل جدا از کاربرد آن برای آشپزی فواید دارویی هم دارد و برای درمان بعضی اختلالات جزئی به کار می رود.

10 آبان 1400
مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

زمان پختن کاپ کیک آلبالویی به فر شما بستگی دارد؛ بنابراین پس از 15 دقیقه، پخته شدن کاپ کیک ها را با یک خلال دندان چک کنید و در صورت احتیاج، زمان بیشتری به پختن آن اختصاص دهید.

9 آبان 1400
طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه

طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه

جذابیت فلافل جدا از طعم اش به خاطر مخلفات کنارش است؛ فلافلی های در سطح شهر هم که عموما به شکل سلف سرویس است، با انواع سالادها و ترشی هایی که جلوی مغازه شان چیده اند، محیط خوش رنگ لعابی را ایجاد کرده اند که نمی شود از آن گذشت. یک غذای ارزان با ارزش غذایی...

9 شهریور 1400
معماری گیلانی، پیوندگاه فرهنگ، طبیعت و معماری

معماری گیلانی، پیوندگاه فرهنگ، طبیعت و معماری

تنوع در ساختار کالبدی معماری گیلانی بسیار بالا بوده و منطقه ها شهری و روستایی در منطقه ها مختلف گیلان دارای بناهایی با معماری مخصوص به خود هستند. استان گیلان به 9 حوزه فرهنگی معماری تقسیم می گردد.

6 شهریور 1400
طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی

طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی

در این مطلب روش تهیه لینگوئینی غذا های دریایی آموزش داده شده است.

4 شهریور 1400
تعداد: (36)