مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

به گزارش مجله پیامک مسعود، زمان پختن کاپ کیک آلبالویی به فر شما بستگی دارد؛ بنابراین پس از 15 دقیقه، پخته شدن کاپ کیک ها را با یک خلال دندان چک کنید و در صورت احتیاج، زمان بیشتری به پختن آن اختصاص دهید.

مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

- پس از خارج کردن کیک نیم پز از فر، فورا آلبالو ها را روی آن بچینید و تا قبل از اینکه پف آن بخوابد، دوباره در فر قرار دهید.

کیک آلبالویی از جمله کیک های خوشمزه ای بوده که می تواند به عنوان یک میان وعده مغذی نیز مورد استفاده قرار گیرد و همان طور که ملاحظه کردید انواع آن به راحتی در منزل قابل تهیه است. امیدواریم این کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. اگر شما هم این کیک را به روش دیگر و یا با مواد دیگری تهیه می کنید، می توانید آن را به وسیله بخشنظرات و پرسش ها با ما و دیگر کاربران خبرنگاران به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید طرز تهیه چیز کیک آلبالو به 3 روش را نیز در خبرنگاران بخوانید.

آلبالو ها را پس از هسته گیری، ریز خرد کنید تا در مایه کیک ته نشین نشوند و کیک آلبالویی شما ظاهر بهتری پیدا کند.

- هنگام خارج کردن کیک نیم پز از فر، باید کیک کاملا پف نموده و حالت مایع نداشته باشد. اگر کیک، حالت مایع داشته باشد، پف آن می خوابد و آلبالو ها در کیک فرو می روند.

منبع مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی

انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 1709

به "مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کیک آلبالویی به 7 روش عالی و کافی شاپی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید