نسخه زنانه پدرخوانده ساخته می گردد
به گزارش مجله پیامک مسعود، رید مورانو مرحله پیش فراوری فیلم سینمایی مادرخوانده با روایت داستان سلطان مواد مخدر را شروع کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران به نقل از ورایتی، رید مورانو دارنده جایزه امی در حال مذاکره با جنیفر لوپز برای ایفای نقش سلطان مواد مخدر در فیلم مادرخوانده برای شرکت فیلمسازی (STXfilms) است.
مورانو مرحله پیش فراوری فیلم سینمایی مادرخوانده با روایت داستان سلطان مواد مخدر را شروع نموده است.
او خالق سه قسمت اول سریال پیروز سرگذشت ندیمه است که توانست بخاطر آن جایزه امی بهترین کارگردانی و نیز جایزه انجمن صنفی کارگردانان برای سریال درام را کسب کند. استودیوی فیلمسازی STXfilms در حال مذاکره با ویلیام موناهان برای بازنویسی فیلمنامه مادرخوانده است.
لوپز قرار است در این فیلم در نقش گیسلدا بلانکو سلطان مواد مخدر کلمبیا که به مادرخوانده معروف است، را ظاهر گردد.
این فیلم روایت زندگی گیسلدا بلانکو است که از فقر دوران کودکی در کلمبیا تا تبدیل شدن به یکی ازبزرگ ترین سلاطین مواد مخدر دنیا را به تصویر می کشد. بنابر گزارش ها او از این طریق بیش از دو میلیارد دلار سرمایه به چنگ آورد و به یکی از چهره های معضل موسوم به جنگ گاوچران های کوکائین میامی تبدیل شد. بلانکو در سال 2012 به قتل رسید.
الِین گولداسمیت، بنی مدینا، جولی یورن و لوپز از تهیه کنندگان این فیلم هستند. رجینا کورادو فیلمنامه اولیه این پروژه را تحریر نموده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو