آشپزی

طرز تهیه سوپ جو قرمز
سوپ جو از سوپ هایی است که در فصل پاییز و زمستان از غذاهای ضروری محسوب می شود و در سفره های ایرانی حضور پررنگ تری دارد.

طرز تهیه ته چین مرغ
مواد لازم تهیه ته چین مرغبرای3 نفر

این نوشیدنی سبز، چربی هایتان را نابود می کند
تالاب/ درمان با آب میوه ها و سبزیجات روز به روز جایگاه خود را در رژیم های لاغری باز می کند. این قبیل نوشیدنی ها علاوه بر دارا بودن خواص لاغری برای سلامت عمومی بدن نیز مفید هستند. ترکیب کردن چند میوه، سبزیجات و برخی ادویه ها در یک نوشیدنی واحد باعث تجمع مواد...

آشپزی هنرمندانه گاوبازهای اسپانیا
اسپانیا یکی از کشورهایی است که نگاهی هنری به آشپزی دارد، به همین دلیل ترکیب رنگ ها، عطرها و چاشنی های مدیترانه ای به صورت هنرمندانه ای در این منطقه صورت می گیرد. غذاهایی که در اسپانیا طبخ می گردد به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه که برگرفته...

بزرگ ترین حسرت افرادی که برای یاری های بشردوستانه سفر می نمایند
بارها و بارها شنیده ایم داوطلبانی که برای یاری به مناطق محروم اعزام می شوند، زمان بازگشتشان حسرت های مشترکی داشته اند. بسیاری از آن ها آرزو می کردند برخی کارها را به شکل متفاوتی انجام دهند یا چشم هایشان را بازتر نمایند و بگذارند که قلب شان به این خانه...

طرز تهیه آبگوشت قنبید ، آبگوشت محلی قم
اگر تا به حال آبگوشت لوبیا سفید قمی نخورده اید پیشنهاد ما به شما خواندن این طرزتهیه آبگوشت قمی در این بخش از خبرنگاران است.

آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ
برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است. این شیرینی مزه ای شبیه نان نخودچی دارد. برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می شود.