آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ

برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است. این شیرینی مزه ای شبیه نان نخودچی دارد. برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می شود.

آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ
  • مواد لازم :

لایه اول:

آرد نخودچی……………200 گرم

پودر قند…………………80 گرم

روغن جامد……………..80 گرم

پودر هل………………… یک قاشق چای خوری

  • لایه دوم:

آرد گندم………………..200 گرم

روغن جامد…………….100 گرم

پودر قند………………..100 گرم

پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری

پودر هل………………..یک قاشق چایخوری

  • طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)

روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم.

سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می کنیم.

سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .

بعد از سرد شدن برش می زنیم.

نوش جان

  • نکات :

برشتوک رو اگر با کره درست کنید طعمش غالب میشود و ماندگاریش هم کم می شود. بنابراین بهتر است که از روغن جامد استفاده کنید.

آرد نخودچی رو بهتر است یکبار از الک رد کنید.

مجله تصویر زندگی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: بروزرسانی: 26 مهر 1398 شناسه مطلب: 86

به "آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید