آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ
به گزارش مجله پیامک مسعود، برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است. این شیرینی مزه ای شبیه نان نخودچی دارد. برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می شود.
- مواد لازم :
لایه اول:
آرد نخودچی……………200 گرم
پودر قند…………………80 گرم
روغن جامد……………..80 گرم
پودر هل………………… یک قاشق چای خوری
- لایه دوم:
آرد گندم………………..200 گرم
روغن جامد…………….100 گرم
پودر قند………………..100 گرم
پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری
پودر هل………………..یک قاشق چایخوری
- طرز تهیه:
آرد نخودچی را تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)
روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم.
سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می کنیم.
سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .
بعد از سرد شدن برش می زنیم.
نوش جان
- نکات :
برشتوک رو اگر با کره درست کنید طعمش غالب میشود و ماندگاریش هم کم می شود. بنابراین بهتر است که از روغن جامد استفاده کنید.
آرد نخودچی رو بهتر است یکبار از الک رد کنید.
مجله تصویر زندگی
منبع: همشهری آنلاین