طرز تهیه دسرهایی که برای تهیه نیازی به فر ندارند
به گزارش مجله پیامک مسعود، بعضی اوقات، اضافه کردن یک دسر با شیرینی نسبتا ملایم به میز شام نه تنها لذت خوردن غذا را دوچندان می نماید، بلکه در هضم سریع تر غذا نیز موثر است. شاید در سرانجام یک روز طولانی و پرمشغله وقت کافی برای تهیه دسر را نداشته باشید، یا تصور کنید که برای تهیه دسر حتما احتیاج به فر دارید. اما نبود امکانات یا وقت کافی نباید مانع لذت بردن شما از خوردن یک شیرینی یا دیر خوشمزه در سرانجام وعده های غذایی شوند. انواع مختلفی از دسرها بدون فر و خیلی هم سریع آماده می شوند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه بعضی از خوشمزه ترین و ساده ترین دسرهایی که برای تهیه احتیاجی به فر ندارند را برایتان توضیح دهیم.
دسرهایی که برای تهیه نیازی به فر ندارند
در ادامه دسرهایی را معرفی می کنیم که می توان آن ها را بدون استفاده از فر و در برخی مواقع در ماکروفر تهیه کرد.
موس دبل چاکلت
مواد لازم:
- شکلات 70%: 100 گرم
- شکلات 50%: 50 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- پودر قهوه فوری: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
- شکر قنادی: 5 قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب: 1 و 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
- شکلات ها را داخل مایکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید. سپس شکلات ذوب شده را کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.
- در همین حال، در یک قابلمه کوچک، زرده تخم مرغ، پودر قهوه، 4 قاشق غذاخوری شکر و 1/2 پیمانه خامه را با هم مخلوط کنید. با شعله میانه و به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید و مدام هم بزنید (اجازه ندهید مخلوط بجوشد).
- مخلوط تخم مرغ را در شکلات خنک شده بریزید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب گردد. ترکیب نهایی را حدود 25 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
- با استفاده از همزن برقی، خامه به جای مانده و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک کاسه میانه هم بزنید تا ترکیب حالت سفت منسجمی به خود بگیرد. خامه فرم گرفته را داخل مخلوط شکلات بریزید. قبل از سرو موس، آن را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید و حداقل 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- در صورت تمایل، موس ها را قبل از سرو با کمی شکلات رنده شده تزئین کنید.
پودینگ بادام زمینی
مواد لازم:
- شکر قنادی: 100 گرم
- نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/4 قاشق چای خوری
- شیر: 3 پیمانه
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- کره بادام زمینی: 3/4 پیمانه
- عصاره وانیل: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- در یک قابلمه و روی حرارت میانه، شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید. به آرامی شیر را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا تمام شکر حل گردد.
- ترکیب را روی حرارت میانه قرار دهید و بجوشانید.
- شعله را به کم کاهش دهید. ترکیب را به مدت 2 دقیقه دیگر حرارت داده و مرتبا هم بزنید.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و کره، کره بادام زمینی و وانیل را داخل قابلمه ریخته و با هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست و کرمی گردد.
- پودینگ را به یک کاسه منتقل کنید، روی آن را با یک نایلون پلاستیکی بپوشانید (نایلون را فشار دهید تا روی پودینگ قرار بگیرد)، و بگذارید حداقل برای یک ساعت در یخچال سرد گردد. در نهایت، پودینگتان را به صورت خنک سرو کنید.
موز دارچینی
مواد لازم:
- موز: 3 عدد بزرگ (برش داده شده)
- شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: 3/4 قاشق چای خوری
- پودر دارچین: 1/4 قاشق چای خوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- بستنی وانیلی: 1 پیمانه
طرز تهیه:
- موزها را در یک کاسه کوچک مخصوص ماکروفر قرار دهید. روی آن شکر قهوه ای، وانیل و دارچین بریزید و کره را روی آن پخش کنید.
- درب ظرف را بگذارید و مایکروفر را به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که شکر ذوب گردد، حرارت دهید و یک بار هم بزنید. سپس، موزها را در کاسه قرار دهید و در حالی که هنوز داغ هستند، بستنی را رویشان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
چیز کیک پرتقال
مواد لازم:
- بیسکویت دایجستیو: 15 عدد
- کره: 6 قاشق غذاخوری (ذوب شده)
- پنیر خامه ای: 400 گرم
- پنیر ماسکارپونه: 200 گرم
- شکر قنادی: 100 گرم
- شیر: 3 قاشق غذاخوری
- خامه: 180 گرم
- رنده پوست 3 عدد پرتقال
طرز تهیه:
- بیسکویت ها را خوب خرد کنید. این کار را می توانید با قرار دادن آنها در یک کیسه پلاستیکی و خرد کردن آن ها با یک قاشق چوبی انجام دهید.
- بیسکویت ها را داخل یک کاسه بریزید و کره ذوب شده را با آن ها مخلوط کنید. مخلوط را در قالب کیک کمربندی 23 سانتی متری بریزید، سپس از پشت قاشق بهره ببرید تا مواد به طور یکنواخت داخل آن پخش گردد و بعد آن ها را در قالب فشار دهید تا پایه کیک ایجاد گردد. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. این فرایند باید حدود 30 دقیقه طول بکشد.
- پنیر خامه ای، رنده پوست پرتقال، ماسکارپونه، شکر و شیر را درون یک کاسه بریزید و آن ها را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
- خامه را در یک کاسه تمیز بریزید و آنقدر هم بزنید تا قوام مایه شبیه به قوام ماست گردد. مخلوط رنده پوست پرتقال را به خامه اضافه نموده و کاملا هم بزنید.
- قالب چیزکیک را از یخچال خارج کنید. فیلینگ را روی بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. روی چیز کیک را با تکه های پرتقال تزئین کنید و تا زمان آماده شدن به یخچال برگردانید (حداقل 4 ساعت یا یک شب).