طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی

به گزارش پیامک مسعود، در این مطلب روش تهیه لینگوئینی غذا های دریایی آموزش داده شده است.

طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی

به گزارش ،اگه دنبال یه دستور غذای دریایی خوشمزه و متفاوت هستید، اونو پیدا کردید! لینگوئینی غذای دریایی مخلوط شده با چیلی و گوجه گیلاسی و انواع موجودات دریایی مثل صدف، میگو، ماهی و … هست. بهتون پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید تا از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

400 گرم لینگوئین یا اسپاگتی

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 حبه سیر (نازک برش خورده)

1/2 عدد فلفل قرمز (ریز خرد شده)

200 گرم فیله ماهی، میگو، صدف خوراکی

220 گرم گوجه گیلاسی

به میزان دلخواه جعفری تازه

1 عدد لیمو ترش (نصف شده)

یک تابه بزرگ آب نمک رو به جوش آورده و ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته می پزیم.

در همین حال، روغن رو داخل یه ماهیتابه بزرگ با حرارت میانه گرم می کنیم. سیر و چیلی رو اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه می ذاریم تا طلایی بشه.

گوجه فرنگی ها رو تابه هم می زنیم و به مدت 1-2 دقیقه می پزیم تا نرم بشن. مخلوط غذا های دریایی رو اضافه می کنیم و به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم بشه، به پختن ادامه می دیم.

ماکارونی پخته شده رو تخلیه می کنیم و حدود یک فنجان از آب پخت رو ذخیره می کنیم. ماکارونی رو به ظرف خالی برمی گردونیم و مخلوط غذا های دریایی و گوجه فرنگی رو هم می زنیم. کمی از آب پخت ماکارونی رو اضافه می کنیم تا شل بشه، سپس اون ها رو کنار هم می ریزیم تا همه چیز خوب مخلوط بشه، در صورت لزوم آب بیشتری اضافه می کنیم.

بین ظروف سرو تقسیم می کنیم و روی جعفری خرد شده می پاشیم. با لیمو سرو می کنیم.

منبع: غذا پز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 شهریور 1400 بروزرسانی: 4 شهریور 1400 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 1635

به "طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لینگوئینی غذاهای دریایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید