مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر

به گزارش مجله پیامک مسعود، *از فیله سوخاری هم برای درست کردن کنتاکی مرغ می توانید بهره ببرید. فیله سوخاری را هم به همین روش تهیه کنید.

مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر

*در روش درست کردن مرغ سوخاری رستورانی شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان می نماید از آن غافل نشوید.

پودر فلفل قرمز تند: 1 قاشق چایخوری (یا کمتر بستگی به ذائقه شما دارد)

*بعضی افراد برای درست کردن مرغ کنتاکی سوخاری رستورانی ابتدا تکه های مرغ را می پزند اما در روش اصلی پخت مرغ کنتاکی مرغ پخته نمی گردد و با همان روغن داغ مغز پخت می گردد.

*می توانید به صورت مساوی آرد گندم و شیر خشک را برای درست کردن آرد سوخاری مرغ کنتاکی رستورانی بهره ببرید که البته امری کاملا سلیقه ای است. همچنین ترکیب نصف آرد سفید و نصف شیر خشک هم در بعضی دستورهای پخت ذکر شده است.

برای سرخ کردن مرغ سوخاری کنتاکی در یک قابلمه (حتما باید قابلمه یا یک ماهیتابه گود باشد) مقداری روغن بریزید. سطح روغن باید نیمی از ارتفاع قابلمه یا ماهیتابه گود را بپوشاند. روغن را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید (اگر روغن خوب داغ گردد مرغ سوخاری کنتاکی شما روغن کمتری به خودش جذب می نماید). حالا ساق های مرغ آماده شده را به آرامی در روغن فراوان سرخ کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر

انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: masuodsms.ir شناسه مطلب: 1729

به "مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه و ادویه مرغ سوخاری کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید